maanantai 30. elokuuta 2010

En saa silmiäni irti sinusta!

Kehuskelin ystävälleni viikonloppuna, että jälleen maanantaina Huvilassa oletettavasti räjähtää, kun Martha Wainwright astuu lauteille Piaf-lauluillan merkeissä. Ystäväni rupesi pohtimaan, mahtaako Marthaa ottaa päähän kun kaikki tietävät hänet Rufuksen siskona ja mahdollisesti ihmiset tulevat myös paikan päälle nähdäkseen millainen se Rufuksen sisko nyt on. Onko se nyt yhtä valloittava kuin veljensä?

Tässä kohtaa minun oli pakko oikaista ystävääni ja todeta, että niin paljon kuin Rufuksesta ja meidän yhteisestä tulevaisuudestamme Amerikassa haaveilenkin (jos Ruotsin prinssi Carl Philip ei suostu kosintaani, niin kakkosvaihtoehtona lasteni isäksi on Rufus Wainwright), niin olen itseasiassa kuullut Marthasta ennen kuin olin ikinä tullut tietoiseksi Rufuksen olemassaolosta. Piaf-iltaa on ainakin New Yorkissa hehkutettu useaan otteeseen, joten odotukset illan suhteen ovat korkealla!

Omaan illan fantasiaani tosin kuuluu, että Rufus on tullut siskonsa seuraksi Helsingin keikalle ja takahuoneen verhon välistä Rufuksen katse nauliutuu eturivissä istuvaan tumman karismaattiseen suomalaiseen näyttelijään. Rufus lähettää jonkun Marthan possesta tuomaan eturivin miehelle viestin, jossa lukee ”I normally never do this but….i can’t get my eyes off of you. Would you join us for dinner after the show….love Rufus, Martha Wainwright's brother.”

Illalla Huvilassa kohdataan!








Juhlaviikot pohtii tänä vuonna eri tapoja suhtautua taiteeseen. Mikä on sinun taidesuhteesi? Oletko taiteen kokijana esimerkiksi skeptikko, kriitikko, bilettäjä vai taidefani? Jani Toivola, Anna Kortelainen, Aleksi Bardy ja Marja-Terttu Kivirinta kirjoittavat festariblogissa omasta suhtautumisestaan taiteeseen ja Juhlaviikko-tunnelmistaan.

1 kommentti:

  1. hei ooks kirjottanu sille carl-philipille pullopostii? kaverinkaa nimittain löyettii carl-philipille osotettu ''rakkauspulloposti'' ja allekirjotuksena jani toivola...(:

    VastaaPoista