perjantai 27. marraskuuta 2009

Annetaan jotain

Löydettävissä tänään mm. The Klezmaticsin Wonder Wheel -levy.

Tänään vietetään sekä jo tuttua Älä osta mitään päivää että uutta Anna Jotain -päivää. Anna Jotain -päivänä kuka tahansa voi antaa oman (taide)aarteensa tuntemattoman kanssakaupunkilaisen löydettäväksi.

Tempaus on osa Valokuvataiteilijoiden liiton ylläpitämän Galleria Hippolyten juhlavuoden Yhteinen Leikki -projektia. Yhteinen Leikki kannustaa taiteilijoita - ja nyt myös jokaista kaupunkilaista - järjestämään performansseja, yhteisötaideteoksia, julkisia diaesityksiä, kaupunkiutopioita, metro/bussi/ratikka-hankkeita yms.

Hippolyte näyttää esimerkkiä Anna Jotain -päivän toimintaan: ryhmä valokuvataiteilijoiden liiton kokelasjäseniä ulkoiluttaa ja jättää teoksiaan päivän aikana eri puolille kaupunkia. Anna Jotain -päivään saa osallistua kuka vaan: valitse teos, jonka/jotka haluaisit jättää julkiseen tilaan löydettäviksi. Teokset voivat olla pieniä tai suuria, värivirheellisiä tai kakkoslaatua, tärkeintä on tilaisuus antaa ja ilahduttaa.

Juhlaviikot osallistuu päivään jättämällä festivaalillamme esiintyneiden taiteilijoiden teoksia löydettäviksi. Olen eilen paketoinut cd-levyjä ja kirjoja, jotka tänään puolenpäivän aikaan asettuvat johonkin Lasipalatsin lähiympäristöön. Niin, ja askartelin myös lippulahjakortteja vuoden 2010 festivaalille.

Lue lisää: www.yhteinenleikki.blogspot.com

Maarit Kivistö, Juhlaviikkojen tiedottaja, joka suuntaa heijastimien kera kohti Kulttuuritehdas Korjaamoa (jonne myös aikoo jättää pari asiaa löydettäväksi) brändiasiantuntijaa kuulemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti